ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس یکی از ابتدایی ترین و مهمترین کارهایی است که باید روی سایت خود انجام دهید. با نصب انالتیکس روی سایت می توانید از وضعیت سایت و میزان استقبال مشتریان از بخش های مختلف سایت اطلاع یابید. البته ما در دوره دیجیتال مارکتینگ آکادمی سمانه به نواز به صورت عملی تمام مباحث مربوط به گوگل آنالیتیکس را از ایتدا تا انتها آموزش می دهیم.
با ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس می توان آمار ورودی های سایت خود را بررسی کرده و برای رشد آن برنامه ریزی دقیقی داشته باشید. با طی مراحل زیر به راحتی می توانید سایت خود را در آنالتیکس ثبت کنید.
گوگل آنالیتیکس، بهترین ابزار تحلیل دادههای بازاریابی آنلاین
همان طور که در بالا بیان کردیم گوگل آنالیتیکس یکی از بهترین و بزرگترین سرویس هایی است که برای تحلیل دادههای بازاریابی اینترنتی مورد استفاده قرار میگیرد و افراد براساس آن مسیر پیشرفت خود را تعیین میکنند تا به نرخ تبدیل در دیجیتال مارکتینگ دست پیدا کنند. بنابراین ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس از اهمیت خاصی برخوردار است.
چگونه سایت خود را در گوگل آنالیتیکس ثبت کنیم؟
ثبت نام (Sign up)
ابتدا از طریق این لینک وارد سایت شوید و به دقت مراحل ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس را طی کنید:
1- برای نصب گوگل آنالیتیکس بر روی دکمه “Start for Free (شروع به صورت رایگان) “کلیک کنید.
۲- وارد حساب گوگل خود شوید.
3- بر روی دکمه “Start measuring (شروع اندازه گیری) “کلیک کنید.
4-حساب خود را در بخش “Account name” نام نویسی کنید.
5- در بخش “property name” نام سایت خود را بنویسید.
6- در قسمت تنظیمات پیشرفته، کلید ضامن را روشن کنید تا یک ویژگی Universal Analytics ایجاد کنید و URL سایت خود را اضافه کنید. این بخشی از مراحل ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس است.
7- در قسمت “Business information” اطلاعات کسب و کار خود را اضافه کنید.
سپس شرایط توافق نامه را تایید کنید و گزینه های ارتباط ایمیل را مطابق با اولویت های خود سفارشی کنید.
حال حساب گوگل آنالیتیکس شما آماده است. از آنجایی که در حال یادگیری ردیابی وبلاگ یا وب سایت هستیم، در صفحه اول گوگل آنالیتیکس که برای شما باز شده است روی دکمه “Web” کلیک کنید. مراحل آموزش ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس را به دقت طی کنید.
آدرس وب سایت خود را در بخش “Website URL” و نام وبسایت خود را در بخش “Stream name” اضافه کنید.
پس از این مرحله، یک measurement ID (شناسه) دریافت خواهید کرد که گوگل آنالیتیکس به سایت شما متصل شود. این راهی برای اثبات مالکیت سایت و اتصال مستقیم آن به Google Analytics است تا کل سیستم به درستی کار کند. در ادامه مراحل ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس را به دقت عملیاتی کنید.
در بخش Tagging Instructions، گزینه “Global site tag (gtag.js)” را انتخاب کنید.
سپس گوگل آنالیتیکس یک اسکریپت کوتاه را نشان می دهد که حاوی شناسه منحصر به فرد شما (کدهای اختصاصی) است که قبلاً ذکر کردم. این پنجره را باز نگه دارید و یکی از دو روش را برای نصب کد در سایت خود انتخاب کنید: یا آن را به صورت دستی به بخش کدهای سایت خود اضافه کنید یا از یک افزونه وردپرس برای اتصال سایت به گوگل آنالیتیکس کمک بگیرید.
پس از انجام این مراحل سایت شما به گوگل آنالیتیکس متصل است و می توانید با استفاده از اطلاعات آن سایت خود را بهبود بخشید.
ثبت سایت در گوگل آنالیتکس (سایت وردپرسی)
با استفاده از افزونه های وردپرس می توانید، کد رهگیری Google Analytics را به وب سایت وردپرس خود اضافه کنید.
همانطور که می دانید، وردپرس دارای افزونه هایی است که به شما امکان می دهد عملاً هر کاری را انجام دهید. تعجب آور نیست که چند افزونه عالی وجود دارد که به شما امکان می دهد به روشی ساده تر به Google Analytics متصل شوید. به جای مدیریت مستقیم فایل ها و کدها، می توانید همه چیز را از طریق یک رابط کاربری ثابت و کارآمد مدیریت کنید.
در لیست زیر محبوب ترین افزونه های Google Analytics برای وردپرس وجود دارد که میتوانید به سرعت آن ها را نصب و برای اتصال سرویس گوگل انالیتیکس به سایت خود استفاده کنید و ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس را عملیاتی کنید.
- MonsterInsights
- WP Google Analytics Events
- Analytify
- ExactMetrics
- Enhanced Ecommerce Google Analytics Plugin
نتیجه گیری
فراموش نکنید، تحلیل دادهها بیشتر از بارگزاری آن هاست پس حتما از همین الان شروع کنین و به وسیله ثبت سایت در گوگل آنالیتیکس، عملکرد خود را ارزیابی کنید، کاربرانتان را دسته بندی کنید و کمپینهای خود را مدیریت کنید تا کمتر ضرر کنید و بیشتر سودآوری داشته باشید.